- Requisits d'accés i criteris d'admissió generals
Aquí hi podeu consultar els requisits d'accés i els criteris d'admissió generals per preinscriure-us al programa de doctorat.
A més, fixeu-vos en els criteris d'admissió específics d'aquest programa, que trobareu més avall en aquest web.
- Documentació requerida per la preinscripció
Aquí hi trobareu el calendari acadèmic, l'enllaç per preinscriure-us i quina documentació heu de presentar en PDF per la preinscripció.
Criteris d'admissió específics del programa de doctorat
-
Requisits específics
-
Tenir un currículum acadèmic en les àrees cientificotècniques (biotecnologia, enologia, ciència i tecnologia dels aliments, bioquímica, biologia, química, farmàcia, medicina, ...) tant de grau com de postgrau.
-
Per accedir al programa es recomana haver cursat el màster en Enologia o el màster en Begudes Fermentades de la URV. Els estudiants procedents d'altres màsters seran avaluats individualment per la Comissió Acadèmica de Doctorat.
-
Tenir comprensió lectora en anglès i espanyol.
-
Tenir experiència prèvia de treball al laboratori.
-
Disposar, opcionalment, de la carta de suport d’algun professor del programa en la línia de recerca escollida com a director de la tesi doctoral.
-
-
Mèrits i criteris de valoració
En el cas que el nombre de sol·licitants superi el màxim d'estudiants permesos, s'ordenaran segons els criteris següents:-
Expedient acadèmic del màster (40%)
-
Expedient acadèmic del grau o llicenciatura (20%)
-
Experiència professional (20%)
-
Acreditació nivell B1 anglès (20%)
-
- Matrícula (automatrícula en línia)
Consulteu com matricular-vos-hi aquí.